BARÁTKOZZ!

Ha igazán jót akarsz magadnak...

Az ezoterika szerelmeseinek és az önismeret útját járóknak, no meg mindenki másnak is ajánlom a    következő programot:


Családállítással az egészségért
családállító műhely


Következő időpont:

2011. Június 20. (Hétfő)

18 órától kb. 21 óráig

A nyári szünetre való tekintettel,

új helyszínen, új időpontban, új vezetőt próbálhatsz ki!


Rövid ismertető
Az ember nem is gondolná, hogy családi háttere mekkora hatással van testi-lelki állapotára, egészségére.
  Pedig egyértelmű, hogy a család egy élő, interaktív rendszer. Zavar esetén valamelyik családtagnál villogni kezd a piros lámpa, aki nem is tudja, mit vagy miért jelez, de jelez. Ilyen esetekben az orvosi rutinkezelések sem hoznak jó eredményt, így feltétlenül érdemes megvizsgálni a családi hattér problémáit is.

A családállítás egy terápiás módszer, amely olyan pszichoszomatikus tünetek vizsgálatával foglalkozik, amelyek oka a családi történetben rejlik. Nemzetközi sikertörténete Bert Hellinger munkásságához kapcsolódik, aki rendszerbe foglalta, és széles körben alkalmazta rendkívül hatékonyan. A módszer közben új, gyorsan fejlődő tudományággá alakult. Több stílusa is működik a gyakorlatban, de közös bennük a családi rendszer sajátos szemlélete, az egyensúlybillenések kiegyenlítése.
Ha a rendszerben sikerül helyreállítani az egyensúlyt, a jelzőlámpa villogása (legyen az magatartás-zavar vagy betegség), okafogyottá válva megszűnik.

Bertold Ulsamert idézve:

"A család az alap, amelyben gyökeredzünk. Amíg ezeket a gyökereket nem ismerjük fel, szárnyaink gyengék maradnak. A családállítás az egyik lehetséges módja, hogy felfedezzük ezeket gyökereket, és megszabadítsuk őket mindattól ami gyengít, és árt nekik. Akkor a gyökerekből a szárnyakba áramolhat az erő."

Helyszín: XI., Edömér u. 6. I. emelet 1. ajtó.  Kapucsengő: 11-es
(Kosztolányi Dezső térnél, a Fenketlen tónál)

Csoportvezető: Lokodi András terapeuta, Eurasys végzős
Telefonszáma: 06/30/311-1535
E-mail címe: lokodi@hotmail.com

A csoportmunka zavartalanságáért a kezdeti  beszélgetést követően (kb.10-15 perc), az ajtót bezárjuk!

Mindenkit szeretettel várunk!

--------------------------------------------------------------

A lélek szabsága felé

Családállítás

2011. április 16-án (szombaton) 9 órától

Aranybuddhában

(IX. Lónyai u. 36.)

Ráhangolódásnak egy női témát irtam/agyaltam, ha érdekel olvasd el. A férfinak is van női oldala/árnyéka, ezt nem szabad feledni. :-))

Attila

A női „NEM” hatalma

Valamennyi férfinak ősi félelme van a kasztrálástól. Freudi vonal a nemi szerv elvesztésétől való gyermekkori félelemben keresi a magyarázatot. A férfi nemisége veszélyben van, ha nem talál magának nőt, aki befogadja az élet misztériumának, földi felvonásaiba. Ez a hatalom, választás és döntés a nő és nők kezében van teljesen.
Ha egy férfi bemegy egy vegyes csoportba, azonnal nőket keresi , vadássza az női nézésből az igen pillantásokat, ahol kapcsolat felvétel lehetősége van. Egy nő ilyen helyzetben inkább a többi nőre figyel, értékeli öltözködési kultúrájukat, teszteli  a hatalmi helyzetet.
Vajon mekkora hatalom ez a női NEM , lelki elhatárolódás, ha ezt az anyánktól kapjuk egy életre vesztes, kriplik leszünk. Aki nem hiszi nézze meg a Radnóti Színházban a Kripli című darabot, mely szépen és művészien bemutatja a folyamatot.

Az elutasításnak rétegei, mélységei vannak és sérüléseknek sora és nyoma. Gondoljatok nem várt gyerekekre, kinek nem jutott már szeretet LGT dalban , megénekelte a folyamatot. Szokták mondani, amit egy nő okozott a férfi lelkén, azt csak egy másik nő tudja begyógyítani, orvosolni.
Vannak nők akik öntudatlanul beleszeretnek a hatalmukba.( Várt lány:- saját várat nyer.) Keresik, választják , a gyenge, szenvedésre alkalmas alkatú férfiakat, hogy félig tudatosan, de élvezettel kegyetlenkedjenek velük. Élvezzék a hatalmukat is fölöttük. Ilyen vonulatban a tisztelet a férfi iránt elveszik. Csak eszköz lesz számukra, hogy belső indítatásul, céljaikra használják őket. Mindenre van megoldás és magyarázat is. Sokszor látni a családállításon egy adott nő rendszerében a férfiak mennyi szenvedést okoztak a nőknek. pl. ott maradtak a háborúban és az asszonyt kicsi gyerekeivel nehéz sorsra jutatták ezzel. A gyász elakadt harag fázisát, több nemzedék női is képviselhetik, leverhetik a férfiakon. Ilyen nők nem tudnak, talán soha sem, kiengesztelődni a másik nemmel, mert ehhez egy világon túli erőre van szükség és kegyelmi ajándékként kapható csak. Nem lehet ki terapizálni , és ki imádkozni sem. A széljáráshoz hasonló folyamat csak.

A férfi rendszerében sok erőszak halmozódott fel a nők kárára, akkor a következő nemzedékekben megjelenik a kiegyenlítődés szükségessége. Akár a férfiak a homoszexualitás útjára is kerülhetnek. Ezen az úton soha nem bántják a nőket kapcsolataikkal, de viselkedésükben bálványozzák őket és védik is önmaguktól. Férfiak között az utolsó helyre a „buzik” közé kerülnek a hierarchiában. Talán más szemmel is lehet rájuk nézni , ha megértjük a folyamat egyes elemeit.
Egy nőnél a NEMET mondás professzionális szintre jutott, akkor a saját rendszerének várába záródik. Ha majd IGENT akar mondani egy kapcsolatra, már nem tud, lénye megszokta az elutasítást és mentális üzeneteiben ez sugárzik. Ettől a démoni erőtől frigiddé válik, kapcsolatra alkalmatlanná tette magát, lelkileg nem tud növekedni a kapcsolatban tetejetlenül,( életfa ),  élhetően szeretni.  Bizalmi tökéjét beáldozta idegen, hamis isteneknek. Eladósodott a lelki tévelygéseiben. Vissza a gyökerekhez ebben is.

A női NEM és IGEN egy lelki valuta, az élet kapujának, korszakainak be és átjáróinál.

Járjatok szerencsével !!!

Szökendi Attila családállító csoportja az Aranybuddhában (IX. Lónyai u. 36.) Ha úgy gondolod, valamelyik ismerősödet érdekli ez a lehetőség szólj neki! Jelentkezni lehet a honlapon.
Köszi !


Javasolt szakirodalom:
Thomas Schafer: Ami a lelket megbetegíti és ami meggyógyítja
Bertold Ulsamer: Gyökerek nélkül nem lehet repülni
Gunthard Weber: Kétféle boldogságWeblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 19
Heti: 14
Havi: 627
Össz.: 228 979

Látogatottság növelés
Oldal: Családállítás júli.11./2011
BARÁTKOZZ! - © 2008 - 2024 - baratkozz.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »