BARÁTKOZZ!

Ha igazán jót akarsz magadnak...


Kutatók éjszakája

2011. Szeptember 23-án

(péntek egész nap és éjjel)

Máskor nem látogatható különleges helyszínekkel, érdekes kísérletekkel, hihetetlen programokkal vár a legnagyobb tudományos ismeretterjesztő fesztivál! Találkozz a kutatókkal, próbáld ki eszközeiket, vizsgáld meg találmányaikat, ismerd meg munkájukat! Jövőkutatás, hanglebegés, elektronágyú, fénymalom, plazmagömb…
Fedezd fel Te is, mit tartogat számodra ez az izgalmas éjszaka!

A kutatók a hétköznapokban tapasztalható csodák mögött álló színes egyéniségek - ezt igyekszik bemutatni immár hatodik alkalommal, szeptember 23-án a Kutatók Éjszakája, melynek programjain idén is felvillannak a különböző tudományágak izgalmas érdekességei.

Mert a kutatók köztünk élnek!
A Kutatók Éjszakája a tudományos karrier vonzerejét szeretné növelni, és fontos küldetésének tartja kutatóink ünneplését. Engedjük közelebb magunkhoz a kutatókat, hogy ők is közelebb engedhessenek minket! Játsszunk tudósosat egy éjszakára! Tanuljunk meg tőlük, hogy megérteni és megismerni jó! Hogy az egyes találmányok, újdonságok, vagy éppen hétköznapiságuk miatt észrevehetetlenül egyszerűnek tűnő dolgok mögött milyen elgondolás, elkötelezettség, tudás áll. Nem kell Einsteinnek lenni, hogy sikeres kutatói pályát fussunk be. Ezt megtudhatjuk majd azoktól a kutatóktól, akik idén is közénk vegyülnek.

Hatodszor is…
Az Európai Bizottság támogatásával megvalósuló Kutatók Éjszakája szerte Európában immáron hatodik éve méltán népszerű fesztivál. A Kutatók Éjszakája szervezésébe hazánk a kezdetektől fogva csatlakozott. Azóta a Kutatók Éjszakája hazai látogatottsága több mint tízszeresére növekedett. Ma már az ország számos pontján, az összes régióban elérhetők a programok mindenki számára. A Tempus Közalapítvány egyre bővülő partnerséggel együttműködve szervezi ezt a tudományos és egyben szórakoztató fesztivált. 2009-ben 19 partner együtt 18 városban rendezett meg közel 600 izgalmas, interaktív programot, 2010-ben pedig 43 partner összesen 26 városban több mint 1000 programmal várta az érdeklődőket.

Szeretettel vár minden érdeklődőt a Kutatók Éjszakája 2011-es program!


----------------------------------------


BRINGAFEST

2011. szepetmebr 24. (szombat)

13:00 h-tól

Ötödik alkalommal megrendezésre kerülő családi kerékpáros nap Szigetszentmiklóson. Lesz családi kincskereső játék, felnőtt verseny, gyermek ügyességi verseny, szponzori jutalmak, fődíj, egykerekű, kétkerekű, mindenféle

Találkozó: Szigetszentmiklós Kálvin tér, 13h

Kérdésed van a túrával kapcsolatban?

mail: otto.szentjobi@gmail.com
Ha apadnak a hozzászólások, apadni kezd a kedvem is :o( Továbbra is várom az észrevételeket és beszámolókat. (a1naptar@gmail.com)

Köszönöm,

Anita


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 26
Tegnapi: 19
Heti: 26
Havi: 639
Össz.: 228 991

Látogatottság növelés
Oldal: Kutatók éjszakája szept.23./2011
BARÁTKOZZ! - © 2008 - 2024 - baratkozz.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »